function head() { echo " "; } About - Foto en Film Leon van Lier

Over mij

Sinds 1993 maak ik foto- en videoreportages als Foto en Film Leon van Lier. Graag maak ik voor u een mooie groepsfoto of een videoreportage van jullie huwelijk. Maar ook maken we bedrijfsfilms of een leuke promotievideo of een reclamefilmpje. Ook voor een videoreportage van een uitvaart staan we voor u klaar. Wij kunnen de ceremonie van een begrafenis, crematie of een trouwceremonie voor u live-streamen zodat mensen die er niet bij kunnen zijn ook mee kunnen kijken. Familie aan de andere kant van de wereld kan zo meekijken en het mee beleven. Op www.leonvanlier.nl ziet u een overzicht van alle producten die wij aanbieden.

Sinds 2018 maak ik ook foto- en videoreportages voor www.deltalimburg.nl. Dit nieuwsplatform voor Midden-Limburg brengt nieuws uit de regio met foto- en videoreportages. www.deltalimburg.nl biedt veel informatie over de regio. Er is veel aandacht voor culturele activiteiten, (sport)verenigingsnieuws, gemeentenieuws, bedrijvennieuws, burgerinitiatieven, projecten binnen het sociale domein en gezondheid. Bent u op vakantie in Roermond, Leudal of Maasgouw dan is www.deltalimburg.nl een aanrader om te zien wat er allemaal te doen is en een handige ingang voor het plannen van uw activiteiten tijdens uw vakantie.

Ik maak veel groepsfoto's van families die op vakantie zijn in de regio. Omdat de hele familie dan bij elkaar is, is een familievakantie bij uitstek een gelegenheid om een mooie groepsfoto van de familie te laten maken. Dus bent u op vakantie in Roggel op Buitenhof de Leistert of in Weert op Weerterbergen of in Horst op het Meerdal dan komen wij graag naar u toen voor het maken van een mooie groepsfoto. Op deze pagina kunt u trouwens op u gemak de regio verkennen omdat er van iedere plaats foto's zijn geplaatst zodat u meteen een beeld heeft van de omgeving.